I-Logistics tukemaan oululaisia ONS 04 tyttöfutareita

31.08.2013

I-Logistics ja oululainen tyttöjalkapallojoukkue ONS 04 ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla I-Logistics tukee innokkaasti harjoittelevaa ja ikäluokassaan yhtä maan lahjakkainta tyttöfutarijoukkuetta. 

ONS 04  joukkueessa pelaa 24 urheilullista ja ennen kaikkea energistä ja iloista junioria. Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa ja kiertää ahkerasti turnauksia ympäri Suomea. 

 ONS 04 on oululainen ja samalla pohjoissuomalainen jalkapallojoukkue, joka haluaa kaikessa toiminnassaan tuoda esiin pohjoista osaamista, liikunnan riemua sekä terveisiin elämäntapoihin kasvamista. 

 - Yhteistyö I-Logisticsin kanssa mahdollistaa meille paremmat harjoitteluolosuhteet ja varusteet tulevaa kautta varten. Tuen myötä voimme treenata laadukkaasti jalkapallohallissa läpi talven, toteaa joukkueenjohtaja Mia Huhtanen.  

 - Haluamme omalta osaltamme olla kannustamassa ja tsemppaamassa iloisia ja motivoituneita tyttöjalkapalloilijoita harrastuksessaan. ONS 04 joukkueen arvoihin ja toimintatapoihin oli yrityksellämme helppo samaistua, I-Logisticsin toimitusjohtaja Hannu Leppänen kertoo tyytyväisenä.

 

ons 04 kuva